Jurnalişti francezi, răniţi grav într-un bombardament al forţelor azere în Armenia

Eduard Pascu |
Data publicării:

Doi jurnalişti francezi care lucrează pentru cotidianul Le Monde se află în stare gravă după ce au căzut victime ale unui bombardament al forţelor azere în oraşul armean Martuni, a declarat pentru Reuters o sursă guvernamentală armeană.

Redactorul-şef al Le Monde, Luc Bronner, a spus tot pentru Reuters că doi jurnalişti ai cotidianului francez, între care un fotograf, au fost răniţi. Deocamdată nu sunt disponibile detalii suplimentare. Jurnaliştii sunt născuţi în 1989 şi 1991 şi filmau cu un grup de alţi jurnalişti civili în Martuni, în vestul regiunii Nagorno-Karabah, a spus sursa armeană citată, transmite Agerpres.

Sâmbătă au izbucnit confruntări armate sângeroase în Nagorno-Karabah, enclavă situată în Azerbaidjan, dar administrată de etnici armeni şi care şi-a declarat secesiunea în timpul războiului din 1991-1994.

Citește și: UN F-16 AL TURCIEI A DOBORÂT UN SU-25 AL ARMENIEI

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel