Joe Biden afirmă că este pe drumul cel bun pentru a câştiga alegerile

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Joe Biden
Joe Biden

Candidatul democrat la Casa Albă, Joe Biden, a declarat în noaptea de marţi spre miercuri că este "pe drumul cel bun pentru a câştiga alegerile" prezidenţiale împotriva republicanului Donald Trump, relatează agenţiile internaţionale de presă.


"Fiţi încrezători, vom câştiga", a spus fostul vicepreşedinte american în faţa susţinătorilor săi reuniţi pe sistem 'drive-in' în fieful său din Wilmington, statul Delawar e."Considerăm că suntem pe drumul cel bun pentru a câştiga alegerile", a afirmat Biden, sub claxoane entuziaste, transmite Agerpres.

"Suntem încrezători în legătură cu Arizona", un stat-cheie, a adăugat Biden, 77 de ani, făcând apel la răbdare. "Suntem în cursă în Georgia (...) Suntem încrezători în legătură cu Wisconsin şi Michigan. Vom câştiga în Pennsylvania", a mai spus el.

Citește și: Alegeri SUA 2020: Trump vs. Biden. America votează în poate cel mai controversat scrutin din istorie

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel