Joe Biden acuză Rusia și China că se implică în alegerile prezidențiale din SUA

Darius Muresan |
Data publicării:

Rusia şi China încearcă să influenţeze rezulatul scrutinului prezidenţial programat în Statele Unite în noiembrie, afirmă Joseph Biden, potenţialul candidat democrat la funcţia de preşedinte.

"Ştiam dinainte, iar acum vă pot garanta că ştiu, întrucât am început să primesc din nou rapoarte de informare. Ruşii încă sunt implicaţi în tentative de a delegitima procesul nostru electoral", a declarat Joseph Biden în cursul unui eveniment pentru colectarea de fonduri electorale.

"De asemenea, China şi alţii sunt implicaţi în activităţi menite să ne facă să pierdem încrederea în rezultatul alegerilor", a subliniat Joseph Biden, citat de agenția Mediafax, care la rândul ei citeză site-ul de ştiri Axios.com.

Joseph Biden, potenţialul candidat al Partidului Democrat, se clasează pe primul loc în preferinţe înaintea scrutinului prezidenţial din noiembrie. Potrivit Institutului Real Clear Politics, Joseph Biden este creditat cu 48% din preferinţe, iar Donald Trump, candidatul Partidului Republican, cu 40%.

Amintim că și în 2016 democrata Hillary Clinton avea un avans semnificativ în sondaje.

Alegerile prezidențiale de anul acesta din State vor avea loc pe data de 3 noiembrie.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel