Israel a cumpărat CH-53 americane pentru mentenanța Yas'ur

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Israelul a primit elicoptere CH-53 americane pe care le-a achiziționat de la Marine Corps. Acestea urmează să fie utilizate pentru piese de schimb.

Ministerul Apărării din Israel a cumpărat cinci elicoptere americane de transport CH-53, fabricate de Sikorsky. Acestea urmează să fie folosite pentru piese de schimb pentru elicopterele de transport CH-53 Yas'ur ale Israelului.

CH-53D Yas'ur este versiunea de export pentru Israel, a CH-53, modernizate și reechipate de Israel Aircraft Industries.

Ministerul Apărării din Israel, citat de Defence-Blog, a anunțat că Israelul a achiziționat cele cinci CH-53 „pentru a rezolva dificultatea tot mai mare în ceea ce privește găsirea de piese de schimb pentru Yas'ur”. Procesul privind achiziționarea celor cinci CH-53 a fost inițiat anul trecut. 

Israel a achiziționat CH-53D Yas'ur din Statele Unite la sfârșitul anilor '60. Deși aparatele de zbor au fost upgradate constant, acestea se apropie de momentul scoaterii din uz și înlocuirii cu noi aparate.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel