Iranul spune că nu va lua parte la convorbiri unilaterale cu SUA sub ameninţare

Presedintele SUA, Donald Trump
Presedintele SUA, Donald Trump

Iranul afirmă că nu va lua parte niciodată la convorbiri unilaterale cu SUA sub ameninţare.

Iranul nu va lua parte niciodată la negocieri unilaterale cu Statele Unite ale Americii sub ameninţare, a afirmat miercuri purtătorul de cuvânt al Ministerului iranian de Externe, Bahram Qassemi, citat de Reuters.

Comentariile lui Qassemi par să fie o reacţie la declaraţia de marţi a preşedintelui american Donald Trump potrivit căreia el este gata ''să încheie un acord real'' cu Iranul.

''America ar trebui să uite pentru totdeauna ideea unor negocieri unilaterale în umbra unei ameninţări'', a declarat Qassemi, potrivit agenţiei de presă Tasnim. Agenţia de presă Irna a relatat la rândul său că Iranul a trimis o scrisoare oficială cu obiecţii la Ambasada Elveţiei de la Teheran, ambasadă însărcinată cu reprezentarea SUA în Iran. Scrisoarea se referă la discursul rostit duminică în California de către secretarul de stat american Mike Pompeo în care acesta i-a comparat pe liderii Iranului cu ''o mafie''.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel