Iranul a tăiat din nou accesul la Internet

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Imagine de la proteste violente din Iran, în 2019
Imagine de la proteste violente din Iran, în 2019

Autorităţile de la Teheran au blocat accesul prin internet mobil la website-uri străine în mai multe provincii din Iran, a anunţat miercuri agenţia de presă semioficială ILNA, citată de Reuters.

Rude ale persoanelor ucise în timpul protestelor din ultima lună faţă de creşterea preţului carburanţilor au lansat un apel la noi demonstraţii pentru ziua de joi.

Un reprezentant al Ministerului Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiilor iranian a declarat că blocarea accesului la website-urile respective a fost decisă de ''autorităţile din domeniul securităţii'' şi vizează provinciile Alborz, Kurdestan, Zanjan (centrul şi vestul Iranului) şi Fars (sud), anunță Agerpres.

''Potrivit acestei surse, este posibil ca mai multe provincii să fie afectate de această blocare a accesului la reţeaua internaţională de internet mobil'', a adăugat ILNA.

În luna noiembrie, Iranul a închis internetul pentru o săptămână pentru a limita protestele contra creşterii preţului carburanţilor. Măsura autorităţilor de la Teheran a făcut imposibilă postarea de înregistrări video pe reţelele de socializare online în legătură cu protestele din Iran.

Vezi și: Zeci de morți în urma protestelor din Iran. ”Regimul a scos pe străzi tancurile și mitralierele sovietice Dushka”

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel