Iohannis, detalii despre finanțarea 'megaproiectelor' care vor lega România de Polonia și flancurile NATO

Eduard Pascu / 13 oct 2020 / 19:27

Președintele Klaus Iohannis a răspuns unei întrebări adresată de DefenseRomania privind finanțarea și durata de implementare a proiectelor anunțate săptămâna trecută ambasadorul Statelor Unite la București, Adrian Zuckerman.

"Sunt două mega-proiecte de infrastructură care au fost discutate și la întrunirea din 2018 care a avut loc exact în acestă sală. Între timp s-au făcut pași importanți. S-au asociat camere de comerț, s-a început constituirea unui fond investitiții. Cred că săptămâna viitoare, când vom avea, de data aceasta, o întrunire în format videoconferință, vom face noi pași în direcția realizării acestor proiecte. Fiind proiecte foarte mari nu m-aș aventura să spun cam în ce interval de timp ar putea fi realizate, dar este important de înţeles că ele sunt vitale pentru regiunea noastră, fiindcă ele vor face legătura pe axa Nord-Sud care este de mare interes şi pentru ţara noastră şi eu voi pleda pentru paşi hotărâţi în direcţia realizări acestor două proiecte", a declarat Klaus Iohannis.    

"Aceste proiecte sunt vitale pentru regiunea noastră fiindcă ele vor face legătura pe Axa Nord-Sud care este mare interes și pentru țara noastră. Eu voi pleda pentru pași hotărâți în direcția realizării acestor două proiecte", a conchis Klaus Iohannis.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy