Mobilizarea din Rusia: Putin amenință cu arme nucleare, Șoigu cu 25 de milioane de soldați | Generalul (r.) Virgil Bălăceanu, la Obiectiv EuroAtlantic la DefenseRomania

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Armata rusă invadatoare în Ucraina. Foto: Ministerul Apărării din Rusia via agenția Unian
EXCLUSIV
Armata rusă invadatoare în Ucraina. Foto: Ministerul Apărării din Rusia via agenția Unian

DefenseRomania vă invită să urmăriți vineri, 23 septembrie 2022, de la ora 11.15, o nouă ediție a emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic”.

Emisiunea  „Obiectiv EuroAtlantic” este difuzată în fiecare săptămână, în ziua de vineri, începând cu ora 11:15, pe platforma DefenseRomania.

Invitatul lui Tudor Curtifan din această săptămână din cadrul emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic” este general-locotenent (rtr.) Virgil Bălăceanu, președintele Asociației Ofițerilor în Rezervă din România (AORR).

Va fi analizată la zi situația de pe frontul din Ucraina, după invazia la scară largă generată de Federația Rusă pe data de 24 februarie 2022, dar și anunțul președintelui rus Vladimir Putin din această săptămână cu privind mobilizarea parțială a rezerviștilor ruși.

Cum vor schimba cei 300.000 de rezerviști ruși care vor ajunge pe front arhitectura conflictului, cum va fi afectată contraofensiva Ucrainei, dar și pericolul nuclear vor fi printre subiectele analizate.

Amintim că patru regiuni ucrainene, Donețk, Lugansk, Herson și Zaporojie, aflate sub ocupație rusă, pregătesc referendumuri de alipire a acestor teritorii. Ca urmare a anexării, în virtutea strategiei de apărare a Federației Ruse, Moscova poate utiliza forța nucleară pentru a apăra ceea ce ea consideră teritoriul rus.

Toate aceste subiecte, precum armamentul pe care rușii l-ar putea arunca în luptă într-o viitoare posibilă decretare a mobilizării generale, dar și răspunsul NATO la șantajul nuclear, vor fi analizate de generalul (r.) Bălăceanu, la DefenseRomania.

Emisiunea „Obiectiv EuroAtlantic” ediția din 23 septembrie 2022, poate fi urmărită începând cu ora 11:15, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, pe www.DefenseRomania.ro, dar și pe pagina de YouTube, unde vă invităm să apăsați butonul „Subscribe” („Abonează-te”).

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel