India preconizează peste 11 miliarde de dolari din contractele de offset pentru achiziția de echipamente militare

Eduard Pascu |
Data publicării:

Ministerul Apărării din India a dezvăluit noi detalii despre compensațiile în apărare realizate prin parteneriate între producătorii străini de echipamente originale și partenerii compensatori indieni, transmite Jane.

Într-un raport înaintat Comitetului Permanent pentru Apărare din India, depus în Parlament pe 13 martie, Ministerul Apărării din India a spus că până în octombrie 2019 a încheiat un număr de 54 de contracte de compensare pentru apărare cu producătorii străini. Dintre acestea, 32 sunt legate de achiziții ale Forțelor Aeriene, 15 cu Forțele Navale și șapte cu Forțele Terestre.

În ceea ce privește valoarea acestor contracte compensate, Ministerul Apărării a spus că sunt prevăzute compensații în valoare de 11,80 miliarde de dolari până în 2024.

Din această sumă, aproximativ 2,8 miliarde de dolari deja au fost investiți, iar 1,68 miliarde de dolari au fost verificați în baza unor audituri. Decalajele rămase sunt în curs de clarificare și examinare, a mai anunțat Ministerul Apărării. Acesta a adăugat că peste 170 de firme locale au fost selectate ca parteneri compensatori de firmele producătoare din străinătate.

"Odată executat, se estimează că aceste contracte vor genera afaceri substanțiale în industria indiană, consolidând astfel baza industrială de apărare", se arată în încheierea raportului Ministerului Apărării din India.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel