India a solicitat Rusiei o ofertă de avioane MiG-29

Eduard Pascu |
Data publicării:

Rusia a transmis Indiei o ofertă comercială pentru livrarea a 21 de avioane MiG-29, a declarat purtătoarea de cuvânt a Serviciului Federal de Cooperare Tehnico-Militară din Rusia, Valeria Reshetnikova, la expoziția internațională MAKS-2021.

"Statul major al forțelor aeriene indiene a trimis o cerere de ofertă pentru livrarea a 21 de avioane în 2021. Partea rusă a transmis oferta comercială partenerilor indieni, iar clientul o examinează acum", a spus purtătorul de cuvânt citat de Tass.

Times of India a anunțat în ianuarie că India intenționează să achiziționeze 21 de avioane de luptă MiG-29 și 12 avioane de vânătoare Su-30MKI din Rusia. Achiziționarea lotului deavioane MiG-29 ar spori numărul acestor aeronave în forțele aeriene indiene la 59. Achiziționarea de avioane de luptă Su-30MKI ar crește numărul acestor aeronave în forțele aeriene indiene la 284, mai precizează sursa citată.

MAKS-2021 se desfășoară în Jukovski, la periferia Moscovei, în perioada 20-25 iulie.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel