Incident de securitate. Pentagonul e în stare de alertă după un atac care a avut loc în apropiere

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Pentagonul era în alertă marţi dimineaţă după ce serviciile de securitate ale Departamentului american al Apărării au semnalat împuşcături în proximitatea sediului, transmite Agerpres, citând AFP.

UPDATE: Pentagonul şi-a redeschis marţi accesul, la mai mult de o oră după ce şi-a închis sediul în urma unui incident de securitate provocat de împuşcături auzite în faţa uneia dintre intrările sale unde se află o staţie de autobuz şi de metrou, transmite agenţia EFE.

Unitatea de protecţie a Pentagonului, însărcinată cu securitatea clădirii Departamentului de Stat, a anunţat pe Twitter redeschidere accesului în incintă, dar intrarea la metrou rămâne închisă. ''Zona incidentului este sigură'' a asigurat această unitate, în timp ce continuă cercetările.

Bărbatul care a deschis focul în stația de autobuz de la Pentagon a fost împușcat. 

Știrea inițială:

Angajaţilor li s-a comunicat prin megafoane să rămână în interiorul clădirii după ce mai mai multe împuşcături au fost auzite în staţia de autobuz a celebrului edificiu de la periferia Washingtonului.

''Pentagonul este în prezent în stare de alertă din cauza unui incident în staţia de tranzit. Solicităm publicului să evite zona'', a anunţat pe Twitter forţa de protecţie a armatei americane.

Postul local de televiziune WUSA a arătat imagini cu mai multe ambulanţe şi maşini ale poliţiei în faţa Pentagonului.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel