Incident aviatic în SUA: Motorul unei aeronave Boeing 777-200 a explodat după decolare (Foto/Video)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Un avion Boeing 777-200 al companiei United Airlines, care avea la bord 231 de pasageri și 10 membri ai echipajului, a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Internațional Denver după ce motorul din dreapta a suferit avarii majore. Mai mulţi pasageri aflaţi la bordul aeronavei au surprins momentul în care motorul era cuprins de flăcări.

Zborul United Airlines 328, un Boeing 777 cu 231 de pasageri la bord care decolase din Denver în drum spre Honolulu, a suferit o avarie majoră la motorul din dreapta, la scurt timp după decolare.

Imaginile surprinse de pasagerii aflaţi la bordul aeronavei, publicate pe reţele de socializare, sunt de-a dreptul înfricoșătoare, deoarece motorul era cuprins de flăcări.

Un clip video făcut din interiorul avionului în zbor prezintă motorul în flăcări, iar alte imagini arată o dâră de fum negru lăsat în urmă de aeronavă.

Explozia motorului a făcut ca bucăţi din acesta să cadă de mii de metri distanţă în cartiere şi zone rezidenţiale. În social media au apărut imagini cu bucăţi de carcasă şi cu alte fragmente căzute într-o zonă rezidenţială aflată la aproximativ 40 de kilometri nord de Denver.

Echipajul aeronavei a luat legătura cu turnul de control, semnalând ca avion Boeing 777-200 are probleme majore la unul dintre motoare. Piloţii au primit repede permisiunea de a reveni pe aeroportul din Denver pentru o aterizare de urgență. Puteți auzi acel apel radio mai jos:

Un pilot al United poate fi auzit trimițând un mesaj prin care cere ajutor: ”S.O.S, S.O.S., tocmai a cedat un motor al aeronavei, avem nevoie să ne întoarcem imediat” .

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel