Incendiu la o clădire a Ministerului rus al Apărării din Moscova (Foto/Video)

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
În centrul Moscovei, una dintre clădirile Ministerului rus al Apărării este în flăcări. Sursa Foto: Twitter Nexta.
În centrul Moscovei, una dintre clădirile Ministerului rus al Apărării este în flăcări. Sursa Foto: Twitter Nexta.

Un incendiu a izbucnit miercuri seara într-o clădire aparținând Ministerului rus al Apărării din centrul Moscovei, a anunțat miercuri seara agenția de presă TASS, citând serviciile pentru situaţii de urgență.

 

Potrivit presei rusești de stat, un incendiu a izbucnit la sediul Ministerului Apărării din Moscova. "Pe strada Znamenka nr. 19, a izbucnit un incendiu într-una dintre clădirile din incinta Ministerului rus Apărării. O degajare intensă de fum se observă la o fereastră de la etajul al treilea", au declarat un reprezentant al serviciilor ruse pentru situaţii de urgență.

Potrivit acestuia, incendiului i-a fost atribuit gradul doi de complexitate (crescut) din cinci posibile. "La etajul în flăcări - fum gros și temperatură ridicată", - a declarat reprezentantul serviciilor de urgență".

Incendiu ar fi fost deja stins la scurt timp după ce a izbucnit, fără victime, a relatat agenția de presă TASS.

"În jurul orei 19:30 (16:30 GMT), într-una dintre clădirile administrative ale Ministerului rus Apărării din Moscova, angajaţi de cadrul serviciul de cărătenie au detectat fum în incinta clădirii. Departamentul de pompieri și Ministerul pentru Situații de Urgență s-au deplasat la fața locului", a precizat Ministerul rus al Apărării, citat de Interfax într-un comunicat.

Incendiul a acoperit o suprafață de 60 de metri pătrați, a precizat TASS, citând serviciile pentru situaţii de urgență. Ministerul rus al Apărării a declarat că în prezent stabilește cauza incendiului.

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel