Impeachment Donald Trump. Arderea pe rug

H.D. Hartmann |
Data publicării:

Miercuri, 18 Decembrie 2019 este o zi ca oricare alta într-o lume care se apropie cu repeziciune de sfârșitul anului. În capitala americană insă o dramă politică se scrie.

În Camera Reprezentanților are loc votul pentru procesul de demitere a președintelui Donald Trump. Ales ca urmare a alegerilor din 2016, spre supriza tuturor și marea nefericire a democraților americani și a globalizaților mancurtizați din întreaga lume, Trump a devenit o fixație nu numai politică, dar și psihologică a tuturor care se declară progresiști.

 

Donald Trump, o execuție publică

 

A devenit dușmanul a tot ceea ce neo-marxiștii urăsc mai mult, a devenit ținta tuturor celor din elitele supra naționale. Marele Blond, cu o personalitate profund narcisistă, cu un ego egal cu cel al lui JFK sau Roosevelt, cu o impresionantă capacitate lingvistică și inventator al diplomației de tweeter, actualul președinte al SUA nu este deloc un om ușor de suportat. A dovedit că știe să negocieze, a dovedit că știe să construiască punți, a încălcat reguli canonice vechi de decenii ale politicii americane (doar dacă amintim de întâlnirile sale cu dictatorul nord-coreean), a dovedit că promisiunile sale nu sunt cuvinte goale. În același timp a reușit să își antagonizeze o imensă parte a spectrului politic american, începând cu una dintre cele mai redutabile și ascunse personalități politice Nancy Pelosi. Bunica multor politicieni americani, practic omul de fier din spatele campaniei Partidului Democrat împotriva lui Trump, Pelosi a dovedit, la vârsta de 80 de ani pe care îi are, că poate duce la bun sfârșit execuția unui președinte american. Căci, fără să ne ascundem după cuvinte, procesul de demitere care se va încheia cu votul de miercuri este o execuție publică a șefului lumii libere. Cu acordul public sau tacit al tuturor soroșistilor americani, europeni sau de aiurea, Pelosi împlinește răzbunarea fundamental pregătită pentru cei care au votat împotriva liniei ideologice și ecumenice, impuse de zeloții noii religii a modernității transgender.

Drama care se împlinește prin votul din Camera Reprezentanților exprimă efectul pervers al democrației americane. O țară construită pe muncă, onestitate și respectul fundamental al votului liber a devenit un spațiu al dictatului gândirii unice, a dicționarelor neo-marxiste unde femeile nu mai sunt femei, bărbații albi sunt naționaliști și rasiști iar creștinii sunt dușmanii poporului. Familia ți binarismul sunt obiecte ale unui trecut vetust, dacă nu cumva criminal.

Donald Trump intruchipează toate aceste păcate de neiertat pentru micii dictatori ai fenomenul neo-marxismului militant. Gândirea unică a devenit deja fundament a revoltelor zilnice, imposibil de înțeles, a unei generații care este învățată să nege absolut toate valorile parinților ei (exact ca în dictatura khmerilor roșii). Ea cunoaște prin votul de demitere a președintelui SUA prima expresie de lovitură constituțională directă la adresa unui președinte american ales în mod legal și legitim. Dacă Nixon a fost la un pas de demitere din cauza acțiunii infracționale a unor operativi politici din cadrul partidului republican, acuzele la adresa lui Trump sunt hilare, dacă nu ar fi produsul unor minciuni în serie ale membrilor statului paralel american, sau cum este el denumit the deep state.

Progresiștii din întreaga lume au râs la auzul denumirii de deep state, declarând noțiunea ca aparținând teoriilor conspiraționiste, dar existența acestei structuri a fost denunțată de mulți președinți americani, celebrul general Eisenhower, devenit președinte după Truman, având un discurs rămas celebru despre tentaculele anticonstituționale pe care această structură le are la toate nivelele de decizie a structurii de putere americane. Iată că Pelosi a reușit să adune aceste energii nevăzute și să le pună în slujba singurului obiectiv pe care democrații par să îl aibă de la pierderea alegrilor de către Hillary Clinton. Și anume distrugerea sistematică, organizată și legală a votului exprimat din 2016.

 

Acuzele

 

Pentru acest lucru resurse imense au fost puse la dispoziția acestei doamne pentru a destructura și apoi distruge puterea prezidențială din SUA. Dacă ne uităm pe lista celor care l-au acuzat de abuz de putere pe Trump, ca urmare a celebrei convorbiri telefonice cu președintele Zelensky al Ucrainei, vom observa ca toți sunt înalți funcționari ai statului american, ambasadori sau ofițeri superiori, care s-au trezit dintr-o dată că președintele lor nu mai răspunde la indicațiile dictaturii neo-marxiste democrate și dorinței lor de reformare a lumii cu ajutorul cătușelor.

Una dintre principalele acuzatoare a lui Trump a fost ambasadoarea americană la Kiev (ascultând-o ai impresia unei copii identice a binomului Gittenstein/Klemm din România), dată afară după ce încălcase orice fel de reținere diplomatică pentru a duce la indeplinire ordinul statului paralel american de distrugerea a doi procurori generali ucrainieini, folosind minciuna și campaniile de presă violente, finanțate (ca în România) de o cabală de interese financiare și politice opuse Kievului. Acum câteva zile s-a aflat ca ambasadoarea a refuzat sa acorde viză de intrare unor milionari ucrainieni, victime ale campaniilor ei mincinoase, care doreau să se prezinte în fața Congresului American pentru a depune mărturie și dovezi despre marile ei erori și manipulări. Un alt martor vedetă al statului paralel american, având grad de locotenent colonel, cel care a ascultat discuția telefonică pentru a o reda fidel apoi într-un memorandum, a declarat că nu i-a plăcut ce a auzit și ca atre a desconspirat discuția, considerând că face un bine Americii, uitând de cuvântul trădare.

Fiind om de încredere al lui Biden și ucrainian de origine era unul dintre punctele de contact al grupului Poroshenko și prietenilor săi oligarhi cu administrația Obama, grup de interese financiare integral protejat de către ambasada SUA de la Kiev pentru a nu fi anchetați de către procurorul pe care Joe Biden cerea sa fie demis. O încrengătură de relații ascunse, adânci complicități, profunde minciuni și alterări ale realității (să ne amintim de politica abisală, abuzivă și ruptă de realitate a ambasadei americane din București din ultimul deceniu pentru a înțelege gravitatea trădării care are loc acum in SUA) au dus la conflictul pe care Donald Trump îl are cu statul paralel american.

Donald Trump deranjează enorm pentru că el nu este laș. Nu este nici un curajos nebun, dar de pumni nu s-a ferit niciodată. Este un om al controverselor și al comportamentului exteriorizat. Nu crede în ciudații interiorizați din fața calculatoarelor, nu crede in eco marxism și tinerii care cer intrerperea curentului electric pentru că se încălzește planeta, cum nu crede în minciunile socialismului global. Mai mult nu crede în dispariția tradițiilor care au creat puterea de astăzi a Americii. Nancy Pelosi, un politician al camerelor ascunse, al umbrei, o oportunistă a loviturilor cu stiletul italian, șireată și răzbunătoare nu a putut ierta unui Trump asumat arogant și plin de el toate micile sau marile infrângeri ale democraților. De la magnitudinea urii politice la aversiunea pitică dar adânc personală a unei femei acrite și ahtiate după putere a fost doar un pas. Traducerea acestei lupte personalizate dintre doi principali constituționali ai SUA este reprezentată de acest proces de destituire.

Dacă cineva are de învățat ceva din tragedia americană din ultimii doi ani, linșajul public și emascularea politică care are loc la adresa președintelui american, atunci suntem noi românii. Am trecut prin exact același proces de destructurare socială, de transformare a adevărului în fals, am cunoscut campaniile de presă violent mincinoase și finanțate din surse niciodate cinstite sau publice, am retrăit drama încălcării drepturilor omului precum și am traversat deșertul abuzurilor unor procurori ca Portocală ca să nu înlegem pericolul real reprezentat de religiile falselor idei pe care comunicarea modernă le-a aruncat asupra noastră. Vom vedea în spectcolul arderii pe rug de la Washington aceleași teme ale distrugerii pe care timp de un deceniu le-am observat și în România. O societate se poate distruge singură atunci când nu are limite. Iar Pelosi și democrații ei au depăsit de mult limita decenței politice. Cei care nu înțeleg își vor pierde statele și țările.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel