Imagini halucinante pe străzile Kievului (Video). Un blindat rus de luptă trece intenționat peste o mașină civilă aflată în mers, strivind-o

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

În aceste momente asupra capitalei Ucrainei există o presiune militară uriașă. Forțele armate ale Federației Ruse au intrat în Kiev, orașul fiind atacat de Armata rusă.

Azi spre Kiev au fost văzute tancuri rusești purtând secere și ciocanul, o imagine cu o simbolistică uriașă ținând cont că atacul lansat de Ucraina a avut loc imediat după ziua Armatei Roșii și de faptul că președintele Vladimir Putin nu de puține ori a subliniat că în opinia sa prăbușirea URSS e cea mai catastrofă geo-politică a secolului XX.

În discursul său de luni în care a recunoscut așa-zisele Republici Donețk și Lugansk, președintele rus s-a lansat într-un val de atacuri și asupra comuniștilor pe care-i consideră vinovați de cele petrecute la începutul anilor 1990.

Armata Roșie sau Armata Federației Ruse se află în aceste momente în Kiev unde e angrenată în confruntări cu forțele armate ucrainene. 

Pe străzile orașului sunt scene halucinante pentru o capitală europeană în secolul XXI. Tancuri rusești, blocuri de civili bombardate, confruntări aeriene de tip dogfight.

O astfel de scenă a fost surprinsă de mai mulți amatori din Kiev. E vorba despre un vehicul blindat de luptă al Federației Ruse care circulă pe un bulevard din Kiev și care, la un moment dat, virează brusc și trece efectiv peste o mașină civilă ce circula regulamentar. Pe imagini se poate observa cum persoanele care filmează izbucnesc în plâns.

Notă: Imaginile au un puternic caracter emoțional. Ele nu au putut fi confirmate oficial, dar sunt preluate de presa occidentală, inclusiv de televiziuni și publicații din România.

Totodată, potrivit presei britanice mașina era condusă de un vârstnic care, în mod cu totul miraculos, a scăpat teafăr după ce trecătorii l-au ajutat să iasă din fiarele controsionate.

Imagini video cu un puternic caracter emoțional:

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel