Horia Grigorescu: Poșta Română poate să își aducă aportul în digitalizarea României

Poșta Română e pregătită să își aducă aportul pentru digitalizarea României.

Directorul general al companiei naționale Poșta Română a discutat în cadrul dezbaterii cu privire la digitalizarea României despre atingerea acestui deziderat. Acesta a subliniat că Poșta își poate aduce aportul în ceea ce privește digitalizarea României, dar a precizat că e nevoie de o interoperabilitate a tuturor sistemelor și instituțiilor.

„Din punct de vedere al anvergurii pe care o avem, dar și din punct de vedere al acoperirii georgrafice pe care o avem la nivel de țară, noi putem să ne aducem aportul în zona digitalizării.

Putem să fim parteneri atât pentru instituții publice, cât și pentru stat, pentru a putea facilita digitalizarea. Cu toții avem aspirația să digitalizăm, în cazul meu particular compania națională Poșta Română, în cazul primarilor instituțiile pe care le conduc ori în cazul unui ministru, digitalizarea ministerului. Dar e vorba despre interoperabilitatea sistemelor pe care le analizăm.

Câtă vreme nu avem un grad suficient de mare de alfabetizare și de acoperire a potențialilor beneficiari ai digitalizării nu vom putea ajunge într-un punct cu adevărat eficient”, a precizat Horia Grigorescu, Director General Poșta Română, în cadrul dezbaterii „Digitalizarea României, prioritate zero! Cum schimbă criza coronavirusului modelul de business?", organizată de către DC Media Group.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel