Hamas a lansat un nou atac asupra Israelului

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Rachete lansate din Fâșia Gaza spre Israel, sursă foto: Captură video cont Twitter - Ruth kiryati Israel News @RuthKiryati
Rachete lansate din Fâșia Gaza spre Israel, sursă foto: Captură video cont Twitter - Ruth kiryati Israel News @RuthKiryati

Mișcarea Hamas a anunțat lansarea de rachete către orașul Beersheba din Israel, a informat presa palestiniană.

Update: În timpul ultimului atac cu rachete lansat de grupurile teroriste din Gaza către orașul Beersheba, un proiectil a lovit lângă Autostrada 40.

O persoană a fost rănită ușor, potrivit medicilor. Poliția spune că o parte a autostrăzii de lângă Goral a fost închisă fiind avariată, conform Times of Israel.

 

Știrea inițială: 

Potrivit raportului, rachetele au fost lansate la ora locală 16:00, împotriva obiectivelor militare israeliene, ca răspuns la recentele atacuri israeliene din Fâșia Gaza, transmite TASS.

Ministerul Sănătății din Gaza a informat că în atacurile israeliene au fost uciși 122 de palestinieni, inclusiv 32 minori și 20 de femei. Cel puțin 900 de persoane au fost rănite. În atacurile palestiniene ar fi fost ucise cel puțin nouă persoane.

O salvă mare de rachete a fost trasă din Gaza, declanșând sirenele în Ashkelon, Ashdod și orașele din jur, conform Times of Israel.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel