Germania vrea să cumpere avioane militare Hercules C-130

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Hercules C-130
Hercules C-130

Forțele armate ale Germaniei vor cheltui aproape 970 de milioane de euro (1,14 miliarde de dolari) pentru a cumpăra șase aeronave de transport C-130 Hercules.

Comisia pentru Buget din Bundestag, Camera inferioară a Parlamentului Germaniei a aprobat achiziţionarea aeronavelor Hercules de la producătorul american de armament Lockheed Martin, potrvit unor surse parlamentare germane citate de agenţiei Reuters.

Pachetul de 970 de milioane de euro include achiziția de piese de schimb, întreținerea aeronavei în primii trei ani și formarea inițială a personalului tehnic și de aviație.

Avioanele C-130 Hercules vor sta la baza militară din Evreux, în Normandia, unde Franța deja operează cu același tip de aeronavă.

Germania a redus drastic cheltuielile militare după încheierea Războiului Rece, dar a început să majoreze din nou cheltuielile pentru apărare după ce Rusia a anexat Crimeea în 2014.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel