Germania va repara pe teritoriul Slovaciei armele furnizate Ucrainei

Germania va crea un centru în Slovacia pentru repararea armelor furnizate Ucrainei

Ministrul Apărării al Germaniei a anunțat că Republica Federală Germania va crea un centru de service în Slovacia pentru întreținerea și repararea armelor care au fost furnizate Ucrainei, scrie Reuters.

„Am ajuns la un acord și putem începe imediat lucrările pentru ca toate echipamentele care au fost livrate (Ucrainei – n.r.) să poată fi reparate după ce au fost utilizate în bătălie”, a spus Christine Lambrecht.

Ministrul Apărării a adăugat că Germania intenționează să antreneze aproximativ 5.000 de soldați ucraineni în cadrul misiunii de instruire a Uniunii Europene.

Germania a înmânat Ucrainei 30 de vehicule blindate Dingo, rachete IRIS-T, camioane M1070 Oshkosh, împreună cu alte echipamente militare.

 

PzH 2000, înapoi pe frontul de luptă din Ucraina. Obuzierele - reparate în timp record după problemele cauzate de cadența de tragere

 

Celebrele obuziere autopropulsate germane Panzerhaubitze 2000 (PzH 2000) care au avut probleme tehnice cauzate de cadența de tragere în Ucraina, au fost reparate.

Unele dintre aceste obuziere autopropulsate pe care Germania le-a livrat Ucrainei au afișat mesaje de eroare pe sistemul de control al focului.

Obuzierele au trecut printr-un program rapid de mentenanță în Lituania, și au fost livrate din nou Ucrainei pentru a fi folosite pe câmpul de luptă împotriva ocupantului rus.

Ministrul lituanian al Apărării al Lituaniei, Arvydas Anusauskas, a anunțat că obuzierele autopropulsate PzH 2000, reparate în Lituania, se întorc deja în Ucraina.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel