General rus din cadrul Ministerului rus al Afacerilor Interne, implicat într-un accident grav lângă Sankt Petersburg

Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
Generalul rus de poliție Alexander Travnikov / Foto: Universitatea din Sankt Petersburg a Ministerului Afacerilor Interne
Generalul rus de poliție Alexander Travnikov / Foto: Universitatea din Sankt Petersburg a Ministerului Afacerilor Interne

General-locotenentul din cadrul Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei, Aleksandr Travnikov, a fost implicat într-un accident în regiunea Leningrad, anunţă Agenţia de presă TASS miercuri, citând serviciile de urgenţă, relatează Rador.

General-locotenentul de poliție și fost șef al Universității din Sankt Petersburg a Ministerului Afacerilor Interne, Alexander Travnikov, a avut un accident grav pe un ATV în regiunea Leningrad. 

”Accidentul s-a petrecut în satul Lipovaia Gora. Travnikov a pierdut controlul ATV-ului în apropierea casei sale de la ţară şi s-a izbit de un obstacol. El a fost internat în spital”, a specificat TASS. Potrivit agenției de presă, starea generalului este apreciată ca fiind una gravă.

La rândul său, publicația Kommersant vine cu precizări și spune că, deși informațiile publice despre accident apărut pe 28 iunie, evenimentul ar fi avut loc în noaptea de 25 iunie.

Alexander Travnikov şi-a desfăşurat activitatea în structurile organele Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei din 1998. Din 2018 până în 2022, a ocupat funcţia de manager al Universităţii din Sankt Petersburg a Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei. În 2021 a fost avansat la gradul de general locotenent de poliţie. 

În primăvara anului trecut, generalul Travnikov a fost eliberat din funcție. La 1 decembrie 2022, o sursă Izvestia a raportat că a fost demis din funcție, motivul ar fi fost suspiciunile de corupție. Interlocutorul a spus că forțele de ordine au găsit bunuri pe care nu le-a indicat în declarația de avere.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel