Fundaţia Colegiului Naţional de Apărare - 25 de ani de la înfiinţare

Sebastian Florea |
Data publicării:

Fundaţia Colegiului Naţional de Apărare (FCNAp) aniversează miercuri, 31 octombrie 2018, la sala de Marmură a Cercului Militar Naţional, 25 de ani de la înfiinţare.

Cu această ocazie, personalităţi militare şi civile care au sprijinit de-a lungul timpului activităţile Fundaţiei Colegiului Naţional de Apărare vor primi diplome de excelenţă, se arată într-un comunicat de presă, semnat de Irina Voicu, secretar general al FCNAp.

Fundaţia Colegiului Naţional de Apărare va acorda şi alte premii, precum şi o bursă specială pentru un student militar român care a fost admis la Academia West Point, cea mai importantă instituţie de învăţământ militar superior din SUA .

Înfiinţată în anul 1993, Fundaţia Colegiului Naţional de Apărare este un think tank specializat în gândire strategică, o organizaţie independentă, neguvernamentală şi nelucrativă.

Principalul scop al Fundaţiei, potrivit statutului, constă în identificarea, susţinerea şi promovarea intereselor României în domeniul securităţii şi apărării naţionale.

În anul 2004, printr-o Hotărâre a Guvernului României, organizaţia a căpătat statut de utilitate publică. Membrii Fundaţiei Colegiului Naţional de Apărare sunt, în principal, absolvenţi ai Colegiului Naţional de Apărare, cea mai înaltă formă de învăţământ superior în domeniul securităţii şi apărării naţionale.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel