Fregatele US Navy vor fi echipate cu sistemul de rachete FFG

Eduard Pascu |
Data publicării:

Lockheed Martin a câștigat un contract pentru echiparea fregatelor US Navy cu ultimul sistem de rachete ghidate FFG.

Contractul de integrare și testare a sistemului de combatere a navelor va asigura integrarea globală a elementelor sistemului de luptă a fregatelor. Contractul se întinde pe o durată de 10 ani și este în valoare de până la 125 milioane de dolari.

"US Navy va beneficia de o eficiență substanțială prin utilizarea proceselor existente, a instrumentelor și a experienței echipei de integrare a navelor de la Lockheed Martin și a echipei de testare", a declarat Chris Minster, director de program la Lockheed Martin Surface Navy Integration Systems. "Prin minimizarea impactului asupra costurilor de întreținere a navei, echipa noastră de integrare și testare a navelor va permite integrarea cu succes a elementelor sistemului de luptă al fregatelor".

Pe măsură ce nevoile s-au schimbat, Lockheed Martin a evoluat în mod continuu pentru a furniza rapid capabilități inovatoare și accesibile flotei. Lockheed Martin are peste 40 de ani de integrare, inclusiv crucișătoarele echipate cu rachetele Aegis Ticonderoga, iar distrugătoarele cu rachete dirijate din clasa Arleigh Burke.

Lockheed Martin a integrat produsele Aegis și Arleigh Burke pe 126 platforme din opt națiuni, iar alte 23 sunt în construcție. Sistemele Aegis sunt în funcțiune pe crucișătoarele navale din SUA, distrugătoare și navele de luptă pentru litoral. Marina militară din Japonia, Spania, Norvegia, Republica Coreea și Australia au ales, de asemenea sistemele Aegis pentru a-și proteja națiunile.

Vezi și: Lockheed Martin furnizează sisteme HIMARS pentru 492 de milioane de dolari

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel