Fost militar al US Marine Corps, condamnat la închisoare pentru că ar fi bătut doi polițiști la Moscova

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Student american, fost militar al US Marine Corps a fost condamnat la 9 ani pentru agresarea a doi polițiști la Moscova.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a fost reținut anul trecut, în luna august, după ce locuitorii unui bloc din cartierul Leningradskoye Shosse s-au plâns de un bărbat aflat în stare de ebrietate care se ceartă cu mai multe femei. Un tribunal din Moscova l-a condamnat joi, pe Trevor Reed la 9 ani de închisoare pentru agresarea unui ofițer de poliție, transmite TASS.

Potrivit anchetatorilor, când cetățeanul american a fost dus la secția de poliție, în vehicul, acesta l-a atacat pe șofer și pe un alt polițist. Trevor este student la Universitatea din Texas. El a ajuns în Rusia cu o viză turistică, care este încă valabilă. Procuratura a susţinut că pe 15 august 2019, după ce a fost arestat, inculpatul l-a prins cu mâna pe unul din poliţişti, aflat la volan, provocând o pierdere periculoasă a direcţiei autovehiculului. De asemenea, el l-a lovit cu cotul pe cel de-al doilea poliţist.

Apărarea a afirmat că acuzaţiile sunt false, că Reed nu ar fi trebuit reţinut de la bun început şi că poliţiştii şi-au schimbat depoziţiile pe parcursul procesului, transmite Agerpres.

Conform rechizitoriului, el locuia la Moscova, nu departe de Leningradskoye Shosse, în apartamentul prietenei sale. Într-un articol publicat de The New York Times, tatăl studentului de 28 de ani afirma că acesta a servit anterior în US Marine Corps. Rudele sale consideră că acuzațiile sunt nefondate și cer autorităților americane să acorde atenție acestui caz.

Citește și: Belarus şi Ucraina îşi întăresc controalele la frontieră, după arestarea a peste 30 de mercenari ruşi la Minsk

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel