Forțele speciale ruse au ucis mai mulți deținuți ai Statului Islamic care au luat prizonieri alți deținuți într-o închisoare din Rusia

Darius Muresan |
Data publicării:
Forțele speciale ruse (Spetsnaz), foto: Ministerul Apărării din Rusia
Forțele speciale ruse (Spetsnaz), foto: Ministerul Apărării din Rusia

Mai mulți deținuți dintr-un centru de arest preventiv din Rostov, în sudul Rusiei, care luaseră duminică ostatici doi angajați, au fost uciși de forțele speciale, informează Reuters, citând agenția de presă rusă Interfax, precum și agenția națională Agerpres.

Înainte de intervenția în forță, deținuții începuseră negocieri cu autoritățile și ceruseră un automobil pentru a fi lăsați să plece; drumurile din jurul arestului erau blocate.

Conform primelor informații de după asalt, ostaticii au fost eliberați nevătămați, dar nu este clar câți dintre cei șase deținuți implicați și-au pierdut viața.

Drumurile din împrejurimi au rămas blocate.

Canalul de Telegram Baza, care are legături cu instituțiile de ordine publică din Rusia, a transmis că unii dintre deținuți erau deja condamnați pentru infracțiuni legate de terorism. Ei și-au declarat duminică susținerea pentru Statul Islamic (SI).

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel