Forţele pentru Operaţii Speciale ale Armatei Ucrainene au ucis un alt comandat al forţelor ruse (Video)

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Forțele pentru Operaţii Speciale ale Armatei Ucrainene au efectuat cu succes o nouă misiune de luptă, de data aceasta chiar în spatele liniilor inamice. Soldaţii ucraineni din Forțele pentru Operaţii Speciale au aruncat în aer un vehicul militar rusesc Tigr în care se afla un ofiţer superior al Armatei a 35-a.

După cum precizează mass-media ucraineană, în urma unei misiuni efectuate în spatele liniilor inamice, militarii ucraineni din Forţele pentru Operaţii Speciale au reuşit să lichideze un ofiţer superior al Armatei a 35-a (35th Combined Arms Army) care se deplasa într-o mașină blindată 4x4 „Tigr”.

Acesta a fost ucis după ce militarii ucrainei au tras asupra vehiculului blindat cu un lăsător de rachete antitanc NLAW.

Această informaţie a fost anunţă de către Comandamentul Forțelor de Operații Speciale ale Forțelor Armate ale Ucrainei, prin publicarea unui scurt comunicat de presă, dar şi a unui material video realizat în timpul misiunii.

Până în momentul de faţă, Forţele pentru Operaţii Speciale ale Armatei Ucrainene nu au făcut alte precizări, cum ar fi: locul în care au efectuat misiunea, numele sau gradul ofiţerului rus pe care l-au lichidat.

Pe lângă sistemul de rachete NLAW, militarii ucrainei a folosit şi mine antitanc TM-62 pentru a distruge un transportor blindat BTR-82.

Potrivit datelor Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, de la începutul agresiunii militare, Rusia a pierdut deja peste 14.200 de militari, 205 avioane și elicoptere în Ucraina. De asemenea, peste 450 de tancuri și aproape 1.500 de vehicule blindate de diferite tipuri au fost distruse.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel