Forțele Armate Ucrainene au primit vehicule de luptă blindate Wolfhound 6x6 (Video)

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Forțele Armate ale Ucrainei continuă să primească asistență militară de la statele occidentale pentru a lupta împotriva armatei de ocupație a Federației Ruse. Printre multe tipuri de vehicule militare, soldații ucraineni au primit deja şi vehicule de luptă blindate Wolfhound, oferite de Marea Britanie. Pe reţele de socializare a apărut un material video care prezintă momentul în care mai mulţi soldaţi ucraineni sunt instruiţi cum să folosească un vehicul de luptă Wolfhound 6x6.

Trebuie menționat că în total Ucraina ar trebui să primească 120 de vehicule blindate de luptă din Marea Britanie, dintre care 80 sunt Mastiff, Husky și Wolfhound.

Wolfhound 6x6 este un vehicul blindat tactic, folosit în principal pentru sarcini logistice (ex. transport de trupe și muniție) și pentru sprijinul unităților de infanterie.

Potrivit unui videoclip recent publicat pe reţele de socializare, soldații ucraineni sunt deja antrenați să folosească vehiculele de luptă Wolfhound 6x6, echipate cu mitraliere grele Browning M2HB.

Locul în care materialul video a fost înregistrat nu ste necunoscută - adică nu se știe dacă videoclipul a fost realizat în Ucraina sau într-o țară NATO din Vest. Soldații ucraineni sunt de obicei antrenați de instructori militari ai NATO din Germania și Polonia.

Britanicii au furnizat până acum un număr mare de vehicule blindate către Forțele Armate Ucrainene, dintre care vehicule blindate Alvis 4 și MRAP-uri Mastiff, precum și vehicule Husky TSV de fabricație americană (dar livrate de britanici). 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel