Forţele aeriene germane au adus 10 milioane de măşti din China

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un avion cargo al forţelor armate germane a adus luni peste 10 milioane de măşti din China în Germania, pe fondul luptei împotriva noului coronavirus, informează dpa.

Măştile, care au sosit în oraşul Leipzig (est), vor fi acum distribuite în diferite landuri germane, a declarat ministrul apărării Annegret Kramp-Karrenbauer. Transportul face parte dintr-un total de 25 milioane de măşti ce urmează a fi livrate.

Teste la faţa locului sunt efectuate pe măşti înainte de a părăsi China şi după ce ele ajung în Germania pentru a verifica dacă sunt funcţionale, transmite Agerpres. Toate landurile vor începe în această săptămână să ceară populaţiei să-şi acopere nasul şi gura în anumite locuri publice. Acest lucru poate fi făcut nu numai cu măşti, dar şi cu eşarfe şi cârpe.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel