FLIR lansează un sistem de supraveghere termică de nouă generație

Eduard Pascu |
Data publicării:

FLIR Systems, o companie specializată în producerea de camere de imagistică termică, a anunțat că a lansat un nou sistem de supraveghere de înaltă definiție, numit Ranger HDC MR, transmite Defence Blog.

Ranger HDC MR stabilește un nou standard pentru supraveghere, cu capacitatea sa de a detecta activități ilegale chiar și în condiții meteorologice vitrege, utilizând analize încorporate și procesare de imagini pentru a reduce volumul de muncă cognitiv, permițând operatorilor să distingă rapid între amenințările adevărate și alarmele false.

FLIR Ranger HDC MR este un sistem de imagistică termică HD de înaltă performanță. Capacitatea misiunii este extinsă de două ori cu un filtru de ceață încorporat pentru a vedea prin ceață, precum și un filtru opțional Merlin ASX de turbulență pentru a vedea prin turbulența datorată de căldură pentru o clasificare mai precisă a țintei. Dispozitivul poate fi echipat cu inteligență artificială pentru o luare mai rapidă a deciziilor. 

„Fie că asigurăm frontierele, porturile, instalațiile sau trupele, FLIR Ranger HDC MR oferă un nou nivel de supraveghere, astfel încât operatorii să poată acționa rapid împotriva amenințărilor”, a declarat David Ray, președintele FLIR. „Acest nou sistem poate elimina zilele de supraveghere ineficientă prin utilizarea tehnologiei on-line", a mai spus el.

Echipat cu o imagine termică de înaltă definiție, cu un detector de 1280 x 720 și o cameră TV HD 1920 x 1080, Ranger HDC MR este proiectat pentru integrarea cu alți senzori, ceea ce îl face ideal pentru echipamente aeriene fără echipaj. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel