Fâșia Gaza. Israelul, lovitură pentru militanţii Hamas

Sebastian Florea |
Data publicării:

Israelul anunţă distrugerea unui tunel din Fâşia Gaza construit de militanţii Hamas.

Israelul a distrus joi un tunel care ajungea din Fâşia Gaza până pe teritoriul Israelului, despre care susţine că a fost săpat de gruparea palestiniană Hamas în scopul de a comite atacuri, relatează Reuters. Hamas, care a luptat în trei războaie cu Israelul în ultimul deceniu şi este forţa armată dominantă în Fâşia Gaza, nu a comentat până în prezent informaţiile.

Fâşia Gaza este despărţită de Israel printr-un gard de sârmă. 'În ultimele ore forţele noastre au neutralizat un tunel pentru atacuri teroriste săpat de organizaţia teroristă Hamas, care pătrunde în Israel din centrul Fâşiei Gaza', se menţionează într-un comunicat militar.

Purtătorul de cuvânt al armatei, locotenent-colonelul Jonathan Conricus, le-a declarat ziariştilor, într-o teleconferinţă, că tunelul, care a fost al 15-lea descoperit şi distrus în ultimul an, intrase 200 de metri pe teritoriul Israelului.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel