Explozie puternică la un depozit militar de muniţii din Iordania - Video

Eduard Pascu |
Data publicării:

O explozie puternică s-a produs în noaptea de joi spre vineri la un depozit de muniţii de la o bază a armatei iordaniene, declanşând un incendiu, potrivit unui purtător de cuvânt al guvernului, Amjad Al-Adaileh, relatează AFP.

"O explozie s-a produs vineri dimineaţa (...) într-un depozit în care se aflau obuze neutralizate, aparţinând forţelor armate", a indicat purtătorul de cuvânt într-un comunicat.

Explozia a avut loc într-o zonă nelocuită Zarqa, la 25 km est de Amman, unde se află mai multe baze militare şi depozite de muniţii, transmite Agerpres.

Imagini postate pe reţelele de socializare arătau o minge de foc uriaşă, însoţită de zgomotul mai multor explozii. "În prezent nu există victime", a precizat purtătorul de cuvânt Amjad Al-Adaileh. Potrivit primelor elemente ale anchetei, explozia ar fi fost cauzată de un scurtcircuit.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel