Explozie puternică în Serbia (Video/Foto). Explozia a avut loc la o fabrică de armament din Cacak

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Explozie fabrică armament Cacak Serbia
Explozie fabrică armament Cacak Serbia

O puternică explozie a avut loc noaptea trecută în Secția de Proiectile de Tanc a Uzinei de Armament din Cacak, Serbia. Din primele date se pare că nu sunt victime.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.30, în Secția de Proiectile de Tanc a Uzinei de Armament din Cacak s-au produs mai multe explozii succesive care au creat panică pentru locuitorii din vecinătatea fabricii, transmite portalul B92

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri și ambulanțe care nu au putut interveni imediat din cauza riscului de explozie. 

 

Autoritățile au luat legătura cu o muncitoare, Aleksandra Cirovic care le-a spus că ”se afla în fabrică în momentul exploziei. Lucram cu alți șapte colegi în secția de tăiere când a avut loc explozia. Am reușit să ieșim și să ajungem la un adăpost din beton situat la subsol. Nu există ferestre și suntem literalmente îngropați în pământ. Suntem încă acolo”.

 

 

”Se aud detonări, totul tremură. Este oribil", a mai spus ea, adăugând că directorul i-a sunat și a spus că vor fi evacuați imediat ce exploziile se domolesc.

Un alt bărbat a declarat presei că ”este înfiorător, ca și cum ar fi un război”. După mai bine de o oră de la prima detonare, exploziile nu s-au potolit. Bucăți din metal au fost împrăștiate în toate direcțiile. 

 

Sloboda Cacak este o companie sârbă de producție de armament și muniție înființată în 1948. Sediul său se află în Cacak, Serbia. Cu aproximativ 2.000 de angajați, este una dintre cele mai mari întreprinderi din Cacak și districtul Moravica.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel