Explozie în Rusia! Putin, schimbare de plan

Vladimir Neagu |
Data actualizării: | Data publicării:

Vladimir Putin  s-a deplasat luni la Magnitogorsk (sud-vestul Rusiei), la câteva ore după ce o explozie provocată de o scurgere de gaz s-a soldat cu cel puţin patru morţi într-un bloc din acest oraș. 

Președintele rus Putin, care se pregătea să sărbătorească intrarea în 2019 la Soci, la ţărmul Mării Negre, a dorit să discute cu victime ale accidentului şi cu autorităţile locale, a precizat serviciul de presă al Kremlinului.

Cel puţin 35 de persoane erau în continuare date dispărute luni după amiaza în urma exploziei de dimineaţă, care a distrus parţial imobilul cu nouă etaje din oraşul industrial situat la circa 1700 km de Moscova. Potrivit Ministerului rus pentru situaţiile de urgenţă, 48 de apartamente au fost avariate de explozie.

Echipele de intervenţie sosite la faţa locului încercau să găsească supravieţuitori, în condiţiile în care temperatura exterioară în oraş era de circa minus 22 de grade. Ministrul sănătăţii Veronica Skvorţova a menţionat pentru televiziunea de stat că şansele de a găsi supravieţuitori scad pe măsura trecerii timpului.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel