Exercițiile militare cu muniție de război din Poligonul Babadag blochează traficul pe DJ 222

Eduard Pascu |
Data publicării:

Traficul autovehiculelor este restricţionat, începând de luni, pe drumul judeţean 222, între satele Enisala şi Sălcioara, din cauza unor exerciţii militare care se desfăşoară în Poligonul din apropierea oraşului Babadag, a anunţat Consiliul Judeţean (CJ), într-un comunicat de presă.

Exerciţiile militare se vor desfăşura zilnic, între orele 8,00 şi 23,00, în perioadele 5 - 9 aprilie, 13 - 16 aprilie şi 19 - 22 aprilie, iar tragerile se vor executa cu muniţie de război, transmite Agerpres.

"Pătrunderea în perimetrul poligonului se va face doar cu aprobarea şefului pazei poligonului. Pentru rezolvarea unor situaţii de urgenţă se va lua legătura în mod obligatoriu cu Centrul secundar de Pregătire pentru luptă Babadag la numerele de telefon 0240/562805 şi 0745736741", se arată în comunicatul de presă al CJ.

Autorităţile le recomandă şoferilor să folosească ruta alternativă de circulaţie Enisala - Babadag - Ceamurlia de Jos - Jurilovca - Sălcioara, mai lungă decât cea iniţială cu câţiva zeci de kilometri.

"Nerespectarea recomandărilor prezentate mai sus pot duce la consecinţe grave de care Unitatea Militară 02025 nu se face răspunzătoare", se precizează în comunicat.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel