Element de muniţie din al Doilea Război Mondial, găsit pe o stradă din Miercurea Ciuc

Pirotehniştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita au intervenit, luni, pentru ridicarea în siguranţă a unui element de muniţie găsit de un bărbat pe o stradă din Miercurea Ciuc.

Purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu, a informat că un cetăţean a observat elementul de muniţie la marginea drumului, pe strada Harghita din Miercurea Ciuc şi a sunat la numărul de urgenţă 112.

Echipa pirotehnică a ISU Harghita s-a deplasat la faţa locului şi a identificat elementul de muniţie rămas neexplodat ca fiind o lovitură de aruncător calibru 82 mm, provenind, cel mai probabil, din cel de-al Doilea Război Mondial, potrivit Agerpres.

Pirotehniştii au ridicat, transportat şi depozitat, în condiţii de siguranţă, elementul de muniţie, care va fi distrus ulterior.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel