Urmărește emisiunea live



Șeful comandamentului central al SUA: Fără aliați nu putem pune presiune împotriva ISIS

Vlad Manolache |
Data publicării:
Militari
Militari

Șeful comandamentului central al SUA a recunoscut puterea aliaților în lupta împotriva Statului Islamic din Irak și Siria.

În campania condusă de S.U.A. pentru a învinge statul islamic din Irak și Siria, centrul de greutate rămâne rețeaua de coaliții a aliaților și națiunilor partenere, a declarat comandantul comandamentului central al SUA, a declarat astăzi reporterilor Pentagonului.

Comandantul Joseph L. Votel a declarat reporterilor Pentagonului că rețeaua de coaliții a aliaților și națiunilor partenere constitue centru de greutate în campania dusă de SUA împotriva ISIS. "Fără ei, nu putem să facem presiunea împotriva ISIS, care este necesară pentru înfrângerea lor", a declarat Joseph L. Votel prin videoconferință de la sediul central al companiei Centro Air Force MacDill din Tampa, Florida.

Continuă sprijinul pentru forțele de securitate irakiene

"Trebuie să colaborăm cu partenerii noștri irakieni pentru a stabili condițiile care vor împiedica reapariția lor (...) Cu noul guvern ales al Irakului, vom continua eforturile noastre de a sprijini forțele de securitate irakiene în tranziția lor de la operațiunile de luptă majore la forțele de securitate pe scară largă pe care poporul irakian le dorește și le merită și care vor fi necesare să-și consolideze câștigurile greu câștigate ", a mai spus comandantul Joseph L. Votel.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel