După întâlnirea cu Dmitri Kozak, Igor Dodon va participa la summit-ul CSI

S.I. Catalin |
Data publicării:
Igor Dodon, fostul președinte al Republicii Moldova
Igor Dodon, fostul președinte al Republicii Moldova

După întâlnirea de la Moscova cu vicepremierul rus Dmitri Kozak, președintele Republicii Moldova Igor Dodon se va deplasa astăzi, 27 septembrie, la Dushanbe în Tadjikistan, pentru a participa la summit-ul Comunității Statelor Independente.

Potrivit președinției de la Chișinău, o atenție specială în cadrul summit-ului CSI va fi acordată problemelor vizând cooperarea comercial-economică, dar și culturală, umanitară şi alte domenii de interes pentru țările membre, potrivit Radio Chișinău.

Igor Dodon a declarat anterior la o ședință de lucru consacrată participării la acest eveniment că președinția R. Moldova este interesată de noile proiecte integraționiste din spațiul CSI, cum ar fi Uniunea Economică Eurasiatică. Totodată, Igor Dodon a vorbit despre ”promovarea unei politici externe echilibrate ce presupune relații reciproc avantajoase atât cu partenerii din Est, cât şi din Vest”.

Amintim că Igor Dodon a participat și la precedentul summit CSI care a avut loc în octombrie, anul trecut, la Soci în Federația Rusă.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel