După întâlnirea cu Dmitri Kozak, Igor Dodon va participa la summit-ul CSI

S.I. Catalin / 27 sep 2018 / 12:34
Igor Dodon, fostul președinte al Republicii Moldova
Igor Dodon, fostul președinte al Republicii Moldova

După întâlnirea de la Moscova cu vicepremierul rus Dmitri Kozak, președintele Republicii Moldova Igor Dodon se va deplasa astăzi, 27 septembrie, la Dushanbe în Tadjikistan, pentru a participa la summit-ul Comunității Statelor Independente.

Potrivit președinției de la Chișinău, o atenție specială în cadrul summit-ului CSI va fi acordată problemelor vizând cooperarea comercial-economică, dar și culturală, umanitară şi alte domenii de interes pentru țările membre, potrivit Radio Chișinău.

Igor Dodon a declarat anterior la o ședință de lucru consacrată participării la acest eveniment că președinția R. Moldova este interesată de noile proiecte integraționiste din spațiul CSI, cum ar fi Uniunea Economică Eurasiatică. Totodată, Igor Dodon a vorbit despre ”promovarea unei politici externe echilibrate ce presupune relații reciproc avantajoase atât cu partenerii din Est, cât şi din Vest”.

Amintim că Igor Dodon a participat și la precedentul summit CSI care a avut loc în octombrie, anul trecut, la Soci în Federația Rusă.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy