Drapelul de luptă al Centrului Naţional pentru Apărare Antiaeriană de la Capu Midia, decorat cu ordinul "Virtutea Aeronautică"

Eduard Pascu |
Data publicării:

Astăzi, 22 decembrie 2020, şeful Statului Major al Forţelor Aeriene Române, general-maior Viorel Pană, a decorat drapelul de luptă al Centrului Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană "General de brigadă Ion BUNGESCU" cu ordinul "Virtutea Aeronautică" în grad de Cavaler cu însemn de pace pentru militari în cadrul unei ceremonii care a avut loc în prezenţa conducerii unităţii.

Distincţia a fost acordată în semn de apreciere a profesionalismului şi a rezultatelor importante obţinute de personalul unităţii în îndeplinirea misiunilor specifice, iar decretul de conferire a ordinului fost semnat de preşedintele României, domnul Klaus Iohannis.

"Le mulţumesc tuturor militarilor şi personalului civil pentru activitatea desfăşurată în ultimii ani, ani în care am dovedit încă o dată că suntem una dintre unităţile de bază ale Forţelor Aeriene Române în care militarii rachetişti şi artilerişti îşi desăvârşesc instruirea în armă", a spus colonelul Viorel-Eugen Bitan, comandantul Centrului Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană "General de brigadă Ion BUNGESCU", se arată într-un comunicat de presă al Centrului.

2. -imagine fara descriere- (decorare-drapel-lupta-cniapaa_09375100.jpeg)

Şi şeful şeful Statului Major al Forţelor Aeriene Române, general-maior Viorel Pană, a apreciat munca depusă de militari, afirmând că Centrul Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană este o unitate de elită a categoriei de forţe.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel