Donald Trump anunţă nominalizarea la şefia Departamentului pentru veteranii de război

Summitul G7 s-ar putea încheia fără un comunicat comun. Alternativă
Summitul G7 s-ar putea încheia fără un comunicat comun. Alternativă

Donald Trump anunţă nominalizarea lui Robert Wilkie la şefia Departamentului pentru veteranii de război.

Donald Trump, președintele SUA, a anunţat, vineri, că îl va nominaliza pe Robert Wilkie pentru a prelua conducerea Departamentului pentru veteranii de război, funcţie în care i-ar succeda lui David Shulkin, demis în urma presupuse probleme de etică, informează Reuters.

Prima alegere a lui Trump pentru înlocuirea lui Shulkin a fost medicul Casei Albe, Ronny Jackson, care şi-a retras luna trecută candidatura, după ce fusese acuzat de prescriere prea facilă de medicamente şi de consum de alcool în timpul serviciului. Jackson a negat acuzaţiile, dar, în timpul audierii de confirmare în Senat, i-a fost pusă sub semnul întrebării experienţa în domeniu.

Robert Wilkie a trecut cu succes anul trecut prin procesul de confirmare în Senat după ce Trump l-a nominalizat ca subsecretar al apărării pentru personal şi pregătire de luptă.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel