Donald Trump ameninţă că va închide frontiera SUA cu Mexicul

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Preşedintele Donald Trump a ameninţat vineri că va închide frontiera Statelor Unite cu Mexicul, săptămâna viitoare, transmite Reuters.

Frontiera va fi închisă complet sau pe sectoare mari dacă Mexicul nu opreşte imediat orice imigraţie ilegală înspre SUA, a scris Trump pe Twitter.

Reuters reaminteşte că preşedintele american a mai formulat astfel de ameninţări. Cea mai recentă serie de "tweet-uri" a urmat după ce au apărut ştiri privind o creştere bruscă a numărului de migranţi la El Paso, în statul Texas, unde forţele de protecţie a frontierei riscau să fie suprasolicitate.

,,DEMOCRAŢII ne-au dat cele mai slabe legi privind imigraţia din întreaga Lume. Mexicul le are pe cele mai puternice şi câştigă peste 100 de miliarde de dolari pe an de pe urma SUA. De aceea, CONGRESUL TREBUIE SĂ MODIFICE LEGILE NOASTRE SLABE PRIVIND IMIGRAŢIA ACUM, iar Mexicul trebuie să îi împiedice pe (imigranţii - n. red.) ilegali să intre în SUA...." a fost primul mesaj dintr-o serie de trei.

Următorul mesaj a continuat ideea: ".... prin ţara lor şi Frontiera noastră de Sud. Mexicul a făcut mulţi ani avere pe seama SUA, mult mai mare decât Costurile Frontierei. Dacă Mexicul nu opreşte ORICE imigraţie ilegală înspre Statele Unite prin Frontiera noastră de Sud, voi ÎNCHIDE.....".

În fine, fraza - redată cu punctuaţia şi majusculele folosite de Trump - se încheie astfel: "....Frontiera, sau mari secţiuni de Frontieră, săptămâna viitoare. Pentru Mexic ar fi atât de uşor să facă asta, dar ei ne iau doar banii şi "discută". Pe lângă asta, noi pierdem atât de mulţi bani cu ei, în special dacă socotim şi traficul de droguri etc.), încât închiderea Frontierei ar fi un lucru bun!".

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel