Un polițist a murit lângă Capitoliu și altul a fost rănit după ce o maşină a intrat în punctul de control acces (Video)

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi poliţişti au fost răniţi în apropiere de Capitoliul din Washington după ce au fost loviţi de o maşină, potrivit poliţiei, clădirea Congresului american fiind încercuită de forţele de ordine, relatează AFP.

UPDATE: Şoferul maşinii care a lovit vineri poliţişti în apropierea Capitoliului din Washington, rănind două persoane, este mort, au anunţat mass-media americane, relatează AFP. De asemnea, unul dintre polițiști și-a pierdut viața.

Știrea inițială:

"Un suspect a fost arestat", a declarat poliţia de la Capitoliu pe Twitter. ''Cei doi agenţi sunt răniţi. Toţi trei au fost transportaţi la spital'', a indicat sursa citată, transmite Agerpres.

Străzile din jurul Capitoliului şi clădirilor de birouri ale Congresului au fost închise şi zeci de maşini de poliţie, marcate şi nemarcate, au fost trimise în zonă.

Capitoliul este închis temporar din cauza unor "ameninţări la adresa securităţii externe", a declarat poliţia vineri, fără a oferi detalii. Poliţia Capitolului a trimis o alertă înştiinţând persoanele aflate în interiorul clădirii că ar trebui să rămână în interior, scrie EFE.

Reprezentanţii aleşi ai Congresului sunt în vacanţă parlamentară săptămâna aceasta, dar au fost prezenţi unii membri ai echipelor lor, angajaţi ai Congresului şi jurnalişti, potrivit AFP.

Complexul Capitoliului fusese plasat sub protecţie foarte înaltă după atacul violent din 6 ianuarie, condus de protestatari pro-Trump. Unele dintre barierele de protecţie au fost îndepărtate recent şi perimetrul de securitate din jurul Parlamentului SUA a fost consolidat.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel