Depozit de petrol în flăcări la Sevastopol (Foto/Video): Rușii spun că a fost lovit de o dronă

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Lovirea unor depozite de armament din Sevastopol, Crimeea, de către ucraineni
Lovirea unor depozite de armament din Sevastopol, Crimeea, de către ucraineni

Mihail Razvozhaiev, așa-numitul "guvernator rus al Sevastopolului", a raportat pe Telegram că un rezervor de combustibil ardea în Golful Kozacha. Acesta a precizat că explozia a fost cauzat de un atac cu drone în noaptea de 29 aprilie.

 

"Un rezervor de combustibil a luat foc în zona străzii Frații Manganari din Golful Kozacha. Rapoartele preliminare indică faptul că incendiul a fost cauzat de un atac cu dronă. Toate serviciile speciale necesare lucrează la fața locului. Suprafața incendiului este de aproximativ 1000 de metri pătrați, incendiului i-a fost atribuită clasa patru de risc", a precizat Mihail Razvozhaiev.

Potrivit lui Razvozhaiev, operaţiunile de stingere a depozitului de petrol "vor continua încă multe ore". La începutul acestei săptămâni, tot Razvozhaiev a fost cel care a raportat un atac asupra Sevastopolului cu drone maritime kamikaze. Atunci, nicio navă şi niciun element de infrastructură critica nu au fost avariate.

De la invazia pe scară largă a Rusiei în Ucraina, dronele au atacat în mod repetat instalații din Crimeea anexată și de pe teritoriul rusesc.

În februarie 2023, un depozit de petrol din Tuapse a luat foc în urma unui atac cu drone; în noiembrie 2022, dronele au atacat rezervoare de petrol în regiunile Briansk și Orel. 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel