Decolarea unui F-35 britanic de pe HMS Queen Elizabeth, o premieră în apele Regatului Unit - VIDEO

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Imagini superbe cu decolarea unui avion F-35B de pe portavionul HMS Queen Elizabeth fac ocolul internetului.

E vorba despre o decolare care a avut loc pe 16 decembrie 2019, de pe portavionul HMS Queen Elizabeth al Royal Navy, aflat în portul Portsmouth din Marea Britanie.

Aeronava care a decolat s-a numărat printre cele șase avioane F-35B care au făcut deplasarea din Marea Britanie până în Statele Unite, unde timp de trei luni au participat la mai multe misiuni de antrenament. Din cauza unei situații tehnice, aeronava a rămas însă la bordul portavionului, și nu s-a întors în zbor peste Atlantic.

Astfel că, ajuns în portul din Portsmouth, aparatul F-35B care se mai afla la bordul navei a efectuat ”prima lansare” a unui F-35B britanic în apele Regatului Unit, anunță contul de Twitter al HMS Queen Elizabeth. „Portsmouth, scuze pentru zgomot”, începe amuzant postarea HMS Queen Elizabeth.

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel