David Muniz, "Charge d'Affaires" în locul ambasadorului SUA, Adrian Zuckerman

Eduard Pascu / 19 ian 2021 / 15:26

Marţi, 19 ianuarie, Ambasadorul Statelor Unite în România, domnul Adrian Zuckerman, a efectuat o vizită de rămas-bun la Primul-ministru Florin Cîţu. Ambasadorul a fost însoţit de Adjunctul Şefului Misiunii Diplomatice, domnul David Muniz, care la plecarea Ambasadorului Zuckerman, pe 20 ianuarie, va deveni "Charge d'Affaires".

În timpul întrevederii, cei trei au discutat despre progresele din ultimul an în relaţia bilaterală şi despre continuarea cooperării în cadrul a numeroase proiecte, inclusiv cel referitor la centrala nucleară de la Cernavodă, transmite Agerpres.

Prim-ministrul i-a mulţumit Ambasadorului Zuckerman pentru implicarea sa în relaţia bilaterală şi a adăugat că aşteaptă cu interes să lucreze cu domnul Muniz. Domnul Muniz l-a asigurat pe Prim-ministru că relaţia româno-americană va rămâne una strânsă sub conducerea Administraţiei Biden şi şi-a exprimat interesul cu privire la continuarea consolidării Parteneriatului Strategic.

Citește și: Iohannis: Sunt convins că vom continua, împreună cu noua administraţie americană, dezvoltarea Parteneriatului Strategic

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy