Curtea de Apel București, evacuată după o alertă cu bombă. Brigada antitero din cadrul SRI a intervenit la Palatul Justiției

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Sediul Curţii de Apel Bucureşti a fost evacuat marţi dimineaţă, după ce o persoană a anunţat prin telefon la 112 că în incinta Palatului de Justiţie se află un dispozitiv exploziv.

La Curtea de Apel București s-a deplasat echipa priotehnică din cadrul IGPR, dar și brigada antitero din cadrul Serviciului Român de Informații. Se vor efectua verificările conform procedurii.

Este de așteptat ca verificările să dureze în contextul în care clădirea care se află în centrul Bucureștiului este una mare.

Toate procesele au fost amânate iar sălile de judecată din cadrul Curții de Apel București au fost evacuate.

Presa politică precizează că printre cei evacuaţi se află şi Elena Udrea, care participa la ultimul termen al judecării dosarului privind finanţarea campaniei electorale de la alegerile prezidenţiale din 2009.

Momentul de față nu există alte informații cu privire la apelul la 112 despre amplasarea unui dispozitiv exploziv în incinta Curții de Apel București.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel