Cum este influențată NATO după întâlnirea Trump-Putin

Sebastian Florea |
Data publicării:

Alianţa transatlantică nu este amenințată, în contextul întâlnirii dintre Donald trump și Vladimir Putin, afirmă un reprezentant al guvernului britanic.

Conform purtătorului de cuvânt al premierului britanic, rezultatul întâlnirii dintre preşedintele american, Donald Trump, şi omologul său rus, Vladimir Putin, desfăşurată luni la Helsinki, nu subminează soliditatea alianţei transatlantice.

Pe de altă parte, el a spus că referendumul din 2016 privind oportunitatea ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană este un exerciţiu democratic legitiminformează Reuters.

''Am spus foarte clar că acesta a fost un exerciţiu democratic legitim în care publicul şi-a exprimat opinia şi că această opinie va fi respectată'', a explicat purtătorul de cuvânt. Organizaţia 'Vote Leave', care a condus campania pentru ieşirea Marii Britanii din UE, a fost amendată marţi cu 61.000 de lire sterline de către Comisia Electorală britanică întrucât nu şi-a declarat cooperarea cu o altă organizaţie, BeLeave.

În luna mai, Comisia Electorală britanică a amendat o altă organizaţie, Leave.EU, care a fost condusă de Nigel Farage, fostul fondator al UKIP (eurosceptic), pentru 'încălcări multiple ale legii electorale' în finanţarea campaniei sale pentru ieşirea din UE.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel