Cu ajutorul unei drone Bayraktar, militarii ucraineni au distrus o navă rusă de desant (Foto/Video)

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Armata ucraineană a distrus o navă de desant rusă aflată la mal pe Insula Şerpilor. Videoclipul cu distrugerea ambarcațiunii a fost publicat de serviciul de presă al Comandamentului Operațional „Sud” al Forţelor Armate Ucrainene.

Ambarcaţiunea, o navă mică de desant de tip Serna a fost distrusă de o dronă Bayraktar TB2 aparținând Forțelor Armate ale Ucrainei.

Materialul video publicat pe reţele de socializare arată o navă de desant a armatei ruse în apropierea unei dane de pe Insula Şerpilor, ocupată de ruși.

După cum putem observa în materialul video, militarii ucraineni au deschis focul asupra navei ruse imediat după ce mai mulţi militari ruşi se urcau la bord.

Astfel, după ce a stabilit locația ambarcațiunii, operatorul UAV-ului Bayraktar fixează ţintea asupra navei ruse de desant, iar după o perioadă scurtă de timp, lansează atacul.

Amintim că, în urmă cu câteva zile, Comandamentul Operațional „Sud” al Forțelor Terestre Ucrainene a informat că militarii ucraineni au distrus postul de comandă pe care forţele ruse de ocupaţie îl aveau pe Insula Şerpilor.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel