Cu ajutorul unei drone Bayraktar, militarii ucraineni au atacat un post de comandă rusesc de pe Insula Şerpilor

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Cu ajutorul unei drone de luptă Bayraktar TB2, Forțelor Armate ale Ucrainei au dat o nouă lovitură forţelor ruse de ocupaţie. După cum a relatat ieri mass-media ucraineană, publicând şi un scurt material video, militarii ucraineni au distrus postul de comandă pe care forţele ruse de ocupaţie îl aveau pe Insula Şerpilor.

Comandamentul Operațional „Sud” al Forțelor Terestre Ucrainene a informat ieri că, pentru a ataca ţintele militare ale forţelor ruse de ocupaţie, instalate pe Insula Şerpilor, forțele ucrainene au folosit drone de luptă Bayraktar TB2.

În materialul video publicat de armata ucraineană este prezentat momentul în care o dronă Bayraktar TB2 lovește un post de comandă, instalat recent de ruşi pe Insula Şerpilor. În a doua parte a videoclipului, drona Bayraktar TB2 lovește şi un depozit de muniție.

Insula Şerpilor din Marea Neagră a fost ocupată de trupele ruse la puţin timp după declanşarea invaziei asupra Ucrainei pe 24 februarie.

Anterior, o dronă Bayraktar TB2 a distrus şi sistemul de rachete sol-aer cu rază scurtă de acțiune Strela-10 pe care forţele ruse de ocupaţie îl aveau pe Insula Şerpilor.

De asemenea, Ministerul ucrainean al Apărării a postat, pe 02.05.2022, pe contul său de Twitter, un mesaj cu un scurt material video, în care este prezentată lovirea două nave ruse de patrulare din clasa Raptor, în apropiere de Insula Șerpilor.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel