Criza din Moldova și relația SUA - Rusia, la un minim istoric după Războiul Rece | Analiză Dan Dungaciu

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

În cadrul acestei ediții, reputatul analist de politică externă Dan Dungaciu, va discuta la DefenseRomania despre criza politică din Republica Moldova și tensiunile dintre SUA și Federația Rusă, tensiuni aflate la cel mai înalt nivel de la finalul Războiului Rece încoace.   

Emisiunea va fi difuzată vineri, 19.03.2021, începând cu ora 11:00.

În ceea ce privește țara vecină, trebuie să precizăm că Parlamentul Republicii Moldova l-a desemnat pentru funcţia de prim-ministru pe ambasadorul ţării la Moscova, Vladimir Golovatiuc, sugerând o alternativă la nominalizarea făcută de către preşedintele Maia Sandu. Președintele l-a desemnat pe Igor Grosu să formeze noul guvern. 

A doua parte a emisiunii se va axa pe relațiile tensionate dintre SUA și Federația Rusă. Amintim că Moscova l-a rechemat pe ambasadorul rus în SUA pentru consultări după ce preşedintele american Joe Biden a declarat că omologul său Vladimir Putin "va plăti un preţ" pentru amestecul său în alegerile din SUA și a precizat că îl consideră pe Putin „un criminal”.

Toate aceste subiecte plus multe alte informații de interes maxim privind România și regiunea noastră vor fi abordate de Dan Dungaciu.

Emisiunea de la DefenseRomania, în care invitat este analistul Dan Dungaciu poate fi urmărită în direct, începând cu ora 11:00.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel