Criza de personal: F. Rusă, obligată să transfere în Luhansk rămășițele celor mai bune trupe / Recrutarea și mobilizarea mascată merg înainte

Armata rusă în Kazahstan
Armata rusă în Kazahstan

Analiștii Institutului pentru Studierea Războiului (ISW) consideră că Rusia urmează un alt val de mobilizare, care va înrăutăți calitatea generală a trupelor ruse transferate pe frontul din Ucraina.

Un alt val de mobilizare este așteptat în Rusia, iar acest lucru va înrăutăți calitatea generală a trupelor ruse, care sunt transferate pe frontul din Ucraina.

„Continuarea măsurilor de mobilizare mascată și pregătirile potențiale pentru următorul val de mobilizare în tandem cu ciclul actual de recrutare de toamnă ar putea pune o presiune semnificativă asupra aparatului de formare al Forțelor Armate Ruse, deja supraîncărcat”, arată analiștii ISW.

Putin probabil a ordonat oprirea mobilizării parțiale pentru a elibera capacitatea birocratică și administrativă pentru recrutarea ”regulată”, de la 1 noiembrie, afirmă analiștii ISW.

„Cu toate acestea, este clar că autoritățile ruse nu au oprit niciodată complet eforturile de mobilizare, ceea ce înseamnă că un număr limitat de mobilizați continuă să treacă prin sistemul de pregătire, în același timp în care persoanele ajunse la vârsta recrutării trec prin propriul ciclu de pregătire”, spun analiștii.

Un alt val de mobilizare, sugerează ISW, este probabil să conducă la o pregătire de calitate și mai scăzută atât pentru militarii mobilizați, cât și pentru cei recrutați, deoarece aceștia concurează pentru un număr insuficient de locuri de „formare”.

 

Armata rusă a adus pe frontul din Luhansk rămășițele celor mai bune trupe

 

Federația Rusă transferă rămășițele celor mai bune trupe în regiunea Luhansk.

”Vorbim despre parașutiști care au fost anterior în regiunea Herson”, anunță șeful Regiunii Luhansk, Serhii Haidai, în telemaratonul difuzat zilnic de toate posturile TV ucrainene.

„Probabil, putem spune că acestea sunt rămășițele celor mai buni soldați ai Federației Ruse, pentru că restul sunt deja ori proaspăt mobilizați, ori sunt „Kadîroviți” sau „Wagnerieni” recrutați din închisori de Prigojin”, mai spune șeful regiunii Luhansk, citat de UkrainskaPravda.

”Cei care au fost în Herson sunt parașutiști. Sunt trupe pregătite la maxim. În principiu, ei pot lupta normal, dar acestea sunt ultimele astfel de trupe din Federația Rusă”, a spus el.

Haidai a menționat că aceste unități rusești nu vor schimba semnificativ situația de pe front în regiunea Luhansk. Potrivit acestuia, nu pot decât să încetinească ofensiva Forțelor Armate ucrainene, dar nu să o oprească.

În același timp, el a adăugat că Rusia trimite activ trupe mobilizate în primele linii.

„Cei mobilizați nu sunt soldați, sunt doar carne de tun. Ei nu știu să lupte, se predau ca prizonieri cu zeci, mor acolo cu zeci și sute”, a adăugat Haidai.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel