COVID-19 lovește și în instituțiile statului iranian. Un parlamentar infectat cu noul coronavirus a decedat

Darius Muresan |
Data publicării:
COVID-19, noul coronavirus, sursă foto: Agerpres
COVID-19, noul coronavirus, sursă foto: Agerpres

O deputată din Iran, Fatemeh Rahbar, a decedat din cauza coronavirusului, potrivit agenției de știri Tasnim, fiind un nou semn că virusul se răspândește în instituțiile statului. Iran este una dintre țările cele mai afectate de epidemie, în afară de China.

Vineri au fost raportate 4.747 de cazuri de infectări cu noul coronavirus în Iran.

Parlamentarul care a murit vineri este Fatemah Rahbar, în vârstă de 55 de ani, parlamentar al conservatorilor, a relatat, sâmbătă, Tasnim, potrivit Mediafax. Nu este încă specificat dacă ea a fost inclus printre cele 124 de persoane care au murit din cauza virusului, bilanț prezentat vineri.

Pe 2 martie, Tasnim a scris despre moartea politicianului Mohammad Mirmohammadi, membru al Consiliului guvernamental care are atribuții în verificarea candidaților.

Ministrul Sănătății din Iran, Iraj Harirchi, și un alt membru al Parlamentului, Mahmoud Sadeghi, au spus că au luat virusul.

Tot pe 2 martie, Abdul Reza Misri, vicepreşedintele Parlamentului din Iran, a anunțat că 23 dintre cei 290 de parlamentari iranieni au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel